Contact en Kopen ?

Made by MP-electronics: 2006-2008

Contact

Beste mensen,

Ik ben Matilda Onvlee en eigenaar van Parfum 4 everyone. Als u wilt starten dan kunt u zich bij ons inschrijven en wij zullen u ook de steun verlenen om lekker en snel te kunnen beginnen met de verkoop van de parfums of voor eigen gebruik.

 

Ook kunt u bij mij terecht met allerlei vragen over de parfum producten en als u wilt beginnen met de verkoop van deze parfums. Tevens bieden wij ook de juiste steun als u een netwerk wilt bouwen met verkooppunten.

 

 

Groeten en tot geurs,

Matilda Onvlee

tel: 0647492583

Almere

Email: parfum4everyone@rm-parfum.nl

 

 

 

Kopen waar ?

U kunt bij ons de parfums kopen maar wij sturen niets op, wij kunnen u wel vertellen waar de dichtstbijzijnde verkooppunt is bij u in de buurt.

 

Alleen als gratis lid dan worden de geuren wel opgestuurd naar u. Deze worden dan direct verstuurt vanuit het landelijk depot.

 

Tot geurs,

 

Parfum 4 everyone

 

Matilda Onvlee

 

 

 

Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

Deze site is eigendom van http://www.RM-parfum.nl.  Het persoon die deze site beheerd heeft het volledige vertrouwen van RM-parfum daarom kunt u zich ook gratis inschrijven bij deze partner wanneer u Maybe Parfum producten wilt kopen voor de verkoop en/ of eigen gebruik. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan. Ook dit aanspraakpunt  is betrouwbaar omdat hij of zij het Thuiswerk OK keurmerk mag voeren.

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?