Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2008

Parfum kwaliteit

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

Direct hieronder kunt u zelf bepalen welke kwaliteit een geur heeft.

 

Geparfumeerde producten:

Lotions, crèmes, poeders, aftershaves, zeep en andere cosmetica beschikken over een aantal geuren, meestal is de parfum concentratie minder dan 3%.

 

Eau de cologne:

Eau de cologne is een oplossing van ongeveer 3% geconcentreerde parfum op een alcohol - waterbasis. Dit betekend dat eau de cologne veel lichter is dan de geconcentreerde parfums.

Eau de cologne voor mannen heeft ongeveer 5-8% geconcentreerde parfum, dit veel meer geconsenteerd dan eau de cologne voor vrouwen.

 

Eau de Toilette:

Eau de Toilette is een parfumoplossing die gebaseerd is op water en/of alcohol en bevat 3% tot 8% geconcentreerde parfum.

Dit is minder geconcentreerd dan bijvoorbeeld Eau de Parfum.

Eau de Toilette is het meest alledaagse product op de parfummarkt. Deze producten zijn dus veel goedkoper dan Eau de parfum en Parfum.

 

Eau de Parfum:

Eau de Parfum is een alcoholische oplossing en een zeer kleine hoeveelheid water en bevat 10% tot 15% geconcentreerde parfum, zodoende dat de geur langer blijft hangen en intenser ruikt dan een eau de toilette.

Onze Eau de Parfums bevatten zelfs 16% parfum concentraat.

 

Parfum:

Parfum is een alcoholische oplossing en bevat de hoogste concentratie parfumolie, minstens 20%. Daarom blijft de geur langer hangen en ruikt intenser dan een eau de parfum. Onze parfums bevatten minimaal 20% parfum concentraat.

 

 

Zoals u ziet zijn onze geuren vertegenwoordigd in het top segment omdat wij geen eau de toilette voor de heren en dames verkopen. Onze geuren blijven daarom zeer goed hangen.

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

 

 

Meer informatie kunt links van deze pagina vinden.

Maybe Parfum, MaybeParfums, Maybeparfum, Parfum Amsterdam, amsterdam

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?