Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2008

Parfum noten

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

 

De opbouw van een parfum

Een mengsel bestaande uit alcohol en soms water wordt gebruikt als oplosmiddel voor de geur bestanddelen. De alcohol verdampt vrij snel, maar de geur bestanddelen blijven op de huid achter en vervliegen in de uren na het opbrengen.

 

Het opbrengen

Bij het aanbrengen van een parfum is het belangrijk niet direct te willen ruiken, je neus zal immers tijdelijk verdoofd worden door de nog verdampende oplosmiddelen.

Omdat sommige bestanddelen van een parfum sneller vervliegen en andere bestanddelen lang op de huid blijven, ruikt een parfum niet telkens hetzelfde.

 

 

Een klassiek opgebouwd parfum bestaat uit drie soorten “noten”:

 

Topnoten

Topnoten zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. Deze geuren zijn vooral belangrijk bij de verkoop van het parfum, na een minuut of tien zijn ze niet of nauwelijks meer te ruiken. Typische topnoten zijn citrus geuren.

 

 

Hartnoten

Hartnoten zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo’n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten.

 

 

Basisnoten

Basisnoten zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal één à twee uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren geur af blijven geven. Voorbeelden van basisnoten zijn houtsoorten zoals sandelhout en harsen.

 

 

 

 

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

 

Meer informatie kunt links van deze pagina vinden.

 

Maybe Parfum, MaybeParfums, Maybeparfum, Parfum Amsterdam, amsterdam

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?