Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2008

Geur soorten/ type

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

Hieronder vindt u de verschillende type/soorten geuren, onderverdeelt in de volgende geurgroepen.

 

CHYPRE

Houtige samenstellingen, het aardse kruidenaroma van de patchoeli, de aromatische olie van de bergamot, castoreum en cederolie evenals een reeks andere bestanddelen vormen de geurfamilie CHYPRE. De geuren die tot deze groep behoren, worden in drie subgroepen ingedeeld: chypre-fruitig, chypre-houtig en chypre-dierlijk.

 

 

HOUTIG

Warme en specifieke geuren van sandel- en† guajakhout, oliŽn van de patchoeli, gecombineerd met lichtruwe en terzelfder tijd elegante specifieke geur van ceder, vetiver en bloemige aromaís vormen de groep van de HOUTIGE geuren. De groep van de houtige geuren is in vier subgroepen ingedeeld: een bloemige, een fruitige, een patchoeli groep evenals een groep die vetiver bevat.

 

 

FOUG»RE

Varen en lavendel, aangevuld met bestanddelen zoals eikenmos, verse kruiden of cumarine, vormen de uiterst aantrekkelijke geurgroep FOUG»RE. Als wij kijken naar de samenstelling van de mengeling kan de groep FOUG»RE in twee subgroepen worden ingedeeld: lavendel, varen.

 

 

BLOEMIG

Enerzijds is dit de populairste groep, anderzijds is het de groep met de meeste afwisseling. De mengelingen van jasmijn, roos, meiklokje, pioenroos, iris, viooltje en gardenia vormen een echt bloemig bouquet, dat meestal voor vrouwen is bestemd. De indeling van de familie van de bloemige geuren ziet er als volgt uit: bloemig-fruitig, bloemig-oriŽntaals, bloemig- waterig, bloemig-groen en bloemig-aldehyde.

 

 

CITRUS

Pittige en verse vruchten: limoen, citroen, sinaasappel en bergamot vormen de groep van CITRUSACHTIGE geuren. Afhankelijk van de samenstelling van de mengeling wordt de groep van de circusachtige geuren in vier subgroepen ingedeeld: citroen, mandarijn, sinaasappel evenals bergamot.

 

 

OOSTERSE

Het gaat hier over sensuele en verleidelijke mengelingen, die een warme en exotische tendens bezitten en meestal voor vrouwen zijn bestemd. Deze groep wordt ook dikwijls onder de reukstof van de ambra genoemd. De oriŽntaalse groep is samengesteld uit drie subgroepen: oriŽntaals-bloemig, kruidig en ambra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maybe Parfum, MaybeParfums, Maybeparfum, Parfum Amsterdam, amsterdam

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

††††† ÖÖÖ.

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

†† 50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?