Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

Iedereen kan hier geheel gratis lid worden van de “Maybe Parfum” club.

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2010

Wat bieden wij u gratis aan ?

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?

Parfum 4 everyone is het juiste adres wanneer u geheel gratis wilt starten voor de verkoop en/ of eigen gebruik van de uitstekende geuren. Tevens vind u veel informatie over parfum kwaliteit, parfumolie en natuurlijk onze parfum geuren.

 

Welke producten hebben wij ?

Door een unieke formule kunnen wij alle basis flacons 80% voordeliger leveren, dus uw favoriete geur voor een fractie van de prijs. Wij hebben >100 top geuren, deze zijn alleen te verkrijgen in een Parfum voor de dames en een Eau de Parfum voor de heren.

 

 

Deze keuze is bewust gemaakt zodat U de geur beleeft in gelijkheid en duurzaamheid zoals u die gewend bent van uw favoriete geur.

 

 

Waar staan Parfum 4 everyone en Maybe Parfum  voor ?

· Dat iedereen moet kunnen genieten, dit niet afhankelijk mag en kan zijn van uw portemonnee, bij ons betaald U de echte prijs. Dus zeer voordelig !!

 

De kracht van het product ?

· De parfumolie wordt geleverd door de DROM fabriek. Deze  parfumolie wordt ook geleverd aan de merken die u bekend zijn met dit verschil dat wij deze bekende geuren in een eigen fles leveren.

 

Wat kunt u nog meer vinden op onze site ?

· Een parfumparty bij U thuis ?  Neem dan even contact  met ons op en wij  zorgen dat er een consulent bij U een party kunt gaan geven(minimaal 6 personen).

 

· Tevens kunt u ook veel informatie vinden over de eigenschappen van parfum in het algemeen en natuurlijk over onze parfum producten.

 

Geheel gratis inschrijven voor eigen gebruik en/ of verkoop.

Meer info….

 

Parfum 4 everyone

(officieel partner van Maybe Parfum)

 

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

 

drom - fragrances internationalmaybe parfum producten

Wilt U

geheel gratis

voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Deze site is eigendom van http://www.RM-parfum.nl.  Het persoon die deze site beheerd heeft het volledige vertrouwen van RM-parfum daarom kunt u zich gratis inschrijven bij deze officiële partner. Als u  Maybe Parfum producten wilt kopen voor de verkoop en/ of eigen gebruik. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan. Ook dit aanspraakpunt  is betrouwbaar omdat hij of zij het Thuiswerk OK keurmerk mag voeren.

Lid worden van de Parfumclub ?