Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2008

Wat zijn Feromonen ?

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

Feromonen zijn kleine organische moleculen die werken als een vorm van chemische communicatie tussen 2 dieren van het zelfde soort. Meestal worden ze afgescheiden door de huid of het haar, vliegen door de lucht en hebben pas effect als ze worden geïnhaleerd. Hele kleine hoeveelheden ingeademde feromonen kunnen al een groot effect hebben.

 

Een speciaal orgaan dat het Vomeronasal Orgaan (VNO) wordt genoemd, detecteert en reageert op de feromonen, alhoewel recente onderzoeken laten zien dat feromonen mogelijk ook werken zonder het VNO.

 

De feromoon hoeft niet te worden geroken om effectief te zijn. Het is bewezen dat zelfs uiterst kleine hoeveelheden die zo veel verdunt zijn dat ze niet te ruiken zijn effect hebben op de hersenen.

 

 

Werken feromonen echt?

Als de feromonen op de juiste manier worden gebruikt, kunnen feromonen anderen helpen om u als aantrekkelijk, jeugdig of gemakkelijk aanspreekbaar te zien.

Feromonen kunnen gesprekken meer aandacht trekken en een positiever gevoel geven. Dit alles samen kan uw aantrekkelijkheid verhogen.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat feromonen u aantrekkelijker maakt.

 

 

 

 

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?