Keurmerk thuiswerk

Parfum 4 everyone

 

 

 

 

 

 

Made bij MP electronics: 2006-2008

Algemene product informatie

Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?Waar kunt u onze parfum producten kopen ?drom - fragrances international

 

Dames geuren:

In het assortiment parfums voor dames bieden wij een ruim aanbod van zorgvuldig uitgezochte parfums aan. Deze geuren zijn zo uitgekozen dat u voor alle soorten gelegenheden de juiste geur kunt dragen. U vindt hier dus altijd uw favoriete geur.

 

Samenstelling

De geuren bestaan uit minimaal 24% parfumolie en 76% alcohol. Door deze samenstelling blijven de geuren goed ruiken en zeer lang hangen. De parfumoliën zijn 97% gelijk aan de geur die u gewend bent. De overige 3% is toegevoegd om uw geur nog aantrekkelijker te maken.

 

Waar komen de parfumoliën vandaan ?

Deze parfumoliën komen uit de DROM fabriek. Het wereldaandeel van de  DROM fabriek in de parfumoliën is 80%. Deze producten worden ook geleverd aan de merken die u bekend zijn. Onze Maybe Parfum geuren worden dus vervaardigd met originele ingrediënten en zijn daarom van uitstekende kwaliteit.

 

 

…………………………………………………..

 

 

Heren geuren:

Het assortiment eau de parfums voor heren is zo gekozen dat de mannen van verschillende leeftijden en met verschillende smaken hun geur zullen vinden.

 

Samenstelling

De geuren bestaan uit minimaal 20% parfumolie en 66% alcohol en 14% water. Door deze samenstelling blijven de geuren goed ruiken en zeer lang hangen. De parfumoliën zijn 97% gelijk aan de geur die u gewend bent.

 

Waar komen de parfumoliën vandaan ?

Deze parfumoliën komen uit de DROM fabriek. Het wereldaandeel van de  DROM fabriek in parfumoliën is 80%. Deze producten worden ook geleverd aan de aan de merken die u bekend zijn. Onze Maybe Parfum geuren worden dus vervaardigd met originele ingrediënten en zijn daarom van uitstekende kwaliteit.

 

 

……………………………………………….

 

 

 

—— Bij ons ruikt alleen uw portemonnee het verschil !——

Maybe Parfum, MaybeParfums, Maybeparfum, Parfum Amsterdam, amsterdam

Lid worden van de Parfumclub ?

Informatie

Algemeen

>Product Info

 

Parfum ?

>Parfum Testen

>Parfum Type

>Parfum Noten

>Parfum Kwaliteit

>Feromonen

      ……….

Producten

 

Dames:

>Parfum 50 ml

 

Heren:

>Eau de Parfum

   50 ml

 

 

 

 

maybe parfum producten

Wilt U geheel gratis voor eigen gebruik inschrijven ?

 

klik hier

Lid worden van de Parfumclub ?Lid worden van de Parfumclub ?